Nieuws

 

BOB is terug!

Geschreven op

Wij zijn zeer verheugd te kunnen vermelden dat wij achter de schermen druk bezig zijn om BOB 2023 te organiseren. De afgelopen tijd hebben we met elkaar gebrainstormd over de invulling van BOB, de prijzen en het event.

 

Programma schuift door naar 2021

Geschreven op

Allereerst hopen we dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn. Sinds 12 maart beheerst de uitbraak van het coronavirus ons dagelijks leven en is dit ook voor veel ondernemers een pittige tijd. Ook voor Betuwe Onderneemt Beter ziet de wereld er anders uit dan ruim een m...

 

Ondernemers: bedankt!

Geschreven op

Het is vandaag de dag van de ondernemer. Op deze dag staan ook de Betuwse ondernemers in de schijnwerpers. Terecht, want zij zijn de motor achter een levendige samenleving. Zij creëren banen en sponsoren lokale initiatieven.

 

Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren Ondernemer van het Jaar 2019

Geschreven op

Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren zijn verkozen tot ondernemer van het jaar 2019. De verkiezing was onderdeel van ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter, dat op maandagavond 17 juni plaatsvond in de Theaterkerk in Bemmel.

 

Nominaties bekend!

Geschreven op

De Betuwse ondernemers Ruben Bringsken van Baltussen Konservenfabriek, Hans Geveling van Albert Heijn Huissen en Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren maken dit jaar kans op de titel ‘ondernemer van het jaar 2019’. Tijd

Hoofdsponsor

Sponsors

Partners

Vrienden van BOB

TWEETS OVER BETUWE ONDERNEEMT BETER