Nieuws

Toekomstbestendig ondernemen doe je samen

Geschreven op

Goed voor je bedrijf & een goede zaak voor de toekomst We staan met elkaar voor grote uitdagingen. De wereld is in sneltreinvaart aan het veranderen. Maar, voor ondernemers zijn veranderingen ook kansen. Veranderingen bieden mogelijkheden.

 

Het concept van BOB 2023

Geschreven op

Een nieuw concept van en voor Betuwe Onderneemt Beter 2023. De kroon op je werk. Dat is voor ondernemers het gevoel als ze succesvol zijn. Bij een nieuw concept hoort een nieuwe look&feel. De duim maakt plaats voor de kroon.

 

BOB is terug!

Geschreven op

Wij zijn zeer verheugd te kunnen vermelden dat wij achter de schermen druk bezig zijn om BOB 2023 te organiseren. De afgelopen tijd hebben we met elkaar gebrainstormd over de invulling van BOB, de prijzen en het event.

 

Ondernemers: bedankt!

Geschreven op

Het is vandaag de dag van de ondernemer. Op deze dag staan ook de Betuwse ondernemers in de schijnwerpers. Terecht, want zij zijn de motor achter een levendige samenleving. Zij creëren banen en sponsoren lokale initiatieven.

 

Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren Ondernemer van het Jaar 2019

Geschreven op

Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren zijn verkozen tot ondernemer van het jaar 2019. De verkiezing was onderdeel van ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter, dat op maandagavond 17 juni plaatsvond in de Theaterkerk in Bemmel.

Sponsors

Partners