Toekomstbestendig ondernemen doe je samen


Goed voor je bedrijf & een goede zaak voor de toekomst

We staan met elkaar voor grote uitdagingen. De wereld is in sneltreinvaart aan het veranderen. Maar, voor ondernemers zijn veranderingen ook kansen. Veranderingen bieden mogelijkheden. Voor innovaties en nieuwe oplossingen. Voor elkaar en voor de toekomst. Rabobank gelooft dat we samen die kansen beter kunnen pakken. Met ons netwerk brengen we ondernemers bij elkaar, delen we kennis en financieren we nieuwe mogelijkheden. Dat is toekomstbestendig ondernemen volgens Rabobank. 

Rabobank ondersteunt Betuwe Onderneemt Beter omdat het helemaal past bij de verbindende rol die we beide in de regio innemen. Samen jaren geleden gestart én nog steeds dragen we bij aan een toekomstbestendig ondernemersklimaat in Oost Betuwe.

Succesvol ondernemen vraagt meer dan alleen financieel rendement, het vraagt om een bijdrage aan een brede welvaart (maatschappelijk rendement). Duurzaamheid, inclusiviteit, werkgelegenheid, welzijn, ontwikkeling en oog voor de samenleving. Want als motor van de Nederlandse economie bepalen ondernemers de toekomst van Nederland. Door een ondernemer te versterken, versterken we niet alleen zijn bedrijf maar ook zijn omgeving.

Daarom zetten we ook dit jaar een ondernemer in de schijnwerpers die wat ons betreft uitblinkt in duurzame bedrijfsvoering met de ‘Growing a better world together’ award.  Daarbij kijken we in bijzonder naar de positieve impact op de maatschappij en investeringen in verduurzaming en circulariteit.

 

Toekomstbestendig ondernemen doe je samen – Rabobank

 

Sponsors

Partners