Betuwe Onderneemt Beter 2023

Een nieuw concept is geboren. Wij nemen je graag mee in ons verhaal. Lees hier hoe het werkt. 

Ons programma op 17 november:

20.15 - 20.30: Inloop

20.30: Start avond

21.00: Awards Betuwe Onderneemt Beter 2023

22.30: Feestavond

 

Ben jij er ook bij?

Koop jouw tickets hier

 

Onze regio is er, ook zakelijk gezien, één om trots op te zijn. Veel ondernemers zijn actief in ondernemersinitiatieven en er zijn ‘onontdekte parels’ die voor andere ondernemers (en het grote publiek) onbekend zijn. Bescheiden als we zijn, kloppen we onszelf hiermee niet op de borst. Jammer, want daardoor laten we ook de kans liggen om van de ervaringen en successen van andere ondernemers te leren. Of zoeken we soms naar een oplossing ver weg, terwijl deze ook bij de ‘ondernemer om de hoek’ te vinden is.

Bij Betuwe Onderneemt Beter zetten wij deze bedrijven gaan in de spotlights, want zij verdienen deze erkenning. Op 17 november onthullen wij de winnaars van de vier categorieën tijdens een spectaculaire avond in de Theaterkerk. We nemen jullie deze op deze avond mee op een inspirerende reis door ondernemend Lingewaard en Overbetuwe. 

De vier categorieën zijn:

  • Detailhandel, horeca, agri en toerisme
  • Industrie en bouw
  • Zakelijke dienstverlening
  • Logistiek en groothandel

En daarnaast hebben wij nog de ‘Growing a better world together’ award.  Daarbij kijken we in bijzonder naar de positieve impact op de maatschappij en investeringen in verduurzaming en circulariteit.

U bent er toch ook bij de 17e? 

Blijf onze website en social media kanalen in de gaten houden voor alle ontwikkelingen rondom het event!

 

 

 

Sponsors

Partners