Ondernemers: bedankt!

Het is vandaag de dag van de ondernemer. Op deze dag staan ook de Betuwse ondernemers in de schijnwerpers. Terecht, want zij zijn de motor achter een levendige samenleving. Zij creëren banen en sponsoren lokale initiatieven. Betuwe Onderneemt Beter bedankt hen daar graag voor én geeft meteen het startsein voor de editie van 2020. Want we gaan door met het vertellen van verhalen over de pareltjes uit onze regio.

Ondernemers en hun verhalen
Betuwe Onderneemt Beter stond het hele jaar door in het teken van storytelling: het delen van verhalen van succesvolle ondernemers. Niet alleen zetten we daarmee onze regio op de kaart. Ook kunnen we zo leren van elkaars’ successen. En dat smaakt naar meer. Daarom gaan we ook komend jaar op zoek naar ondernemers en hun verhalen. Wat drijft hen? Waarin zijn ze succesvol? Of wat zouden ze met de kennis van nu anders doen en wat kunnen we daarvan leren?

Meerdere events
Ook in 2020 laten we weer het hele jaar van ons horen. Zo maken we in het voorjaar de genomineerden voor de Ondernemer van het Jaar en Rabo Talent Award bekend tijdens een netwerkbijeenkomst. De altijd spannende verkiezingsavond vindt volgend jaar in oktober plaats.
Blijf ons volgen op social media voor het laatste nieuws over onze events!

Sponsors

Partners