Nominaties bekend!

De Betuwse ondernemers Ruben Bringsken van Baltussen Konservenfabriek, Hans Geveling van Albert Heijn Huissen en Günther  Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren maken dit jaar kans op de titel ‘ondernemer van het jaar 2019’. Tijdens het ondernemersevenement Betuwe Onderneemt Beter op 17 juni bepalen jury én publiek de winnaar.

Wie wordt de winnaar?
Welke ondernemer onderscheidt zich in visie en uitvoering? Hoe zet het bedrijf de Betuwe op de kaart? Zes kanshebbers zijn onder andere hierop beoordeeld door een vakjury, bestaande uit oud-winnaars en vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen VERON en OCO. Paul Kok van Lingewaerd Notarissen is juryvoorzitter. Uiteindelijk koos de jury voor de drie genomineerden. Tijdens de verkiezingsavond op 17 juni krijgt ook het publiek een stem. Zo bepalen jury en ondernemers samen wie de ondernemer van het jaar 2019 wordt.

Rabo Talent Award 
Ook de Rabo Talent Award ontbreekt niet. Genomineerd hiervoor zijn: Tom van Dalen van Van Dalen Infra en Milieu, Ted en Max van Onna van Perfect View en Rajini Schoonhoven van Matdesign. Deze jonge talenten vallen op door hun rol binnen bedrijven die al langer bestaan en dragen zo nadrukkelijk bij aan de toekomst van deze bedrijven. Op 17 juni bepalen oud-winnaars van de Rabo Talent Award, een vertegenwoordiger van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe én het publiek samen wie deze eretitel krijgt.

Verkiezingsavond
Betuwe Onderneemt Beter draait dit jaar om ‘storytelling’ en het promoten van deze ondernemende regio. We toveren op 17 juni de Theaterkerk in Bemmel om tot een groene, parkachtige oase waar kan worden genetwerkt in festivalsfeer. Multitalent Kasper van Kooten wisselt de verkiezingsmomenten af met sketches en muzikale intermezzo’s. Mis het niet!

Alle kaarten voor de verkiezingsavond zijn uitverkocht: aanmelden is dus helaas niet meer mogelijk.

Sponsors

Partners