• Kanshebbers voor titel ‘Ondernemer van het Jaar 2019’ bekend

Kanshebbers voor titel ‘Ondernemer van het Jaar 2019’ bekend

Betuwe Onderneemt Beter heeft gisteren de zes kanshebbers voor de titel ‘Ondernemer van het Jaar 2019’ bekend gemaakt. Hans Geveling van Albert Heijn Huissen, Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren, Albert van der Steen van Big Rivers, Hans Pohlen van Leitz Service, Wout Verbruggen van Snel bv en Ruben Bringsken van Baltussen Konservenfabriek maken op maandag 17 juni kans deze titel te bemachtigen. Dan vindt namelijk de jaarlijkse verkiezingsavond plaats en bepalen vakjury én ondernemers uit de gemeentes Overbetuwe en Lingewaard wie deze titel komend jaar achter zijn naam mag zetten.

De kanshebbers voor de titel Ondernemer van het Jaar werden dinsdagavond 26 maart bekend gemaakt tijdens ondernemersevent ‘De Betuwe Draait Door’. 

Wie wordt de winnaar?
De zes ondernemers worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van de ondernemersverenigingen VERON en OCO en oud-winnaars. Paul Kok van Lingewaerd Notarissen is juryvoorzitter. De vakjury bezoekt in april de kanshebbers om in de week van 6 mei te komen tot de keuze voor drie genomineerden. Tijdens de verkiezingsavond op 17 juni krijgt ook het publiek een stem. Zo bepalen jury en ondernemers samen wie de ondernemer van het jaar 2019 wordt en Arno Dumoré van Duflex Mechatronics opvolgt.

Rabo Talent Award 
Ook de Rabo Talent Award ontbreekt niet op 17 juni: een prijs voor jonge talenten die 2 tot 5 jaar ondernemen. Begin mei maakt Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe de drie kanshebbers voor deze titel bekend.

Foto (v.l.n.r.): Günther Maters en Linda Kuipers, Wout Verbruggen, Hans Pohlen, Ruben Bringsken, Albert van der Steen en Hans Geveling

Sponsors

Partners