• Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren Ondernemer van het Jaar 2019

Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren Ondernemer van het Jaar 2019

Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren zijn verkozen tot ondernemer van het jaar 2019. De verkiezing was onderdeel van ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter, dat op maandagavond 17 juni plaatsvond in de Theaterkerk in Bemmel.
Tom van Dalen van Van Dalen Infra & Milieu werd als jonge ondernemer bekroond met de Rabo Talent Award. Jury en de ruim 200 aanwezige ondernemers hadden samen een stem in de verkiezing.

Storytelling
Genomineerd voor de ondernemerstitel waren naast Koeltrans Angeren ook Ruben Bringsken van Baltussen Konservenfabriek en Hans Geveling van Albert Heijn Huissen. Stuk voor stuk ondernemers die de Betuwe op de kaart zetten. 

De ondernemersverkiezing vormde het sluitstuk van een geslaagde evenementenreeks. Want Betuwe Onderneemt Beter stond het hele jaar door in het teken van het promoten van de regio. Zo gingen in maart 125 ondernemers in gesprek over de zakelijke aantrekkingskracht en de kansen die zij zien. En op social media stonden Betuwse bedrijven in de spotligths, waaronder die van de genomineerde ondernemers. Voorzitter Donny Meeusen: “De verhalen van onze ondernemers zijn het meer dan waard om verteld en gehoord te worden. Daarom hebben we vol ingestoken op storytelling. Zo leren we van elkaars’ successen én kunnen we er trots op zijn!’

Sponsors

Partners