Arno Dumoré wint ondernemersverkiezing 2018

Arno Dumoré van Duflex Mechatronics is verkozen tot ondernemer van het jaar 2018. De verkiezing was onderdeel van ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter, dat dit jaar voor de vijfde keer plaatsvond. Jan Willem van Dalen van Gebruikte Bus werd als jonge ondernemer bekroond met de Rabo Talent Award, uitgereikt door hoofdsponsor Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe.

Parels van de Betuwe

Genomineerd voor de ondernemerstitel waren naast Arno Dumoré ook Henk Jansen van Kersten Retail en Twan van der Wouw van Kids-F. Stuk voor stuk ondernemers die out of the box durven te denken en zo de Betuwe op de kaart zetten. Zo ontwikkelt en produceert Duflex Mechatronics unieke machines, inclusief elektronica en software, voor de meest uiteenlopende maakbedrijven. Door kennis en technieken uit al die bedrijfstakken te combineren, komt Duflex Mechatronics tot een passende oplossing. Arno Dumoré is blij met de titel: “Het is echt een prijs voor het hele bedrijf. Zonder dit dreamteam had ik hier niet gestaan.”

Discussie, innovatielab en amusement

De ondernemersverkiezing vormde het sluitstuk van een geslaagd evenement. Overdag volgden zo’n 125 ondernemers een programma, dat in het teken stond van innovatie, omdenken en creatieve oplossingen. Ze gingen in discussie over onderwerpen als ondernemersklimaat, regiomarketing en duurzaamheid en beleefden een virtuele 3D-ervaring in een innovatielab. In de avond vulde het dubbele aantal ondernemers de grote zaal in de Theaterkerk in Bemmel. Illusionist Jan Reinder zorgde voor stof tot nadenken over vrije wil en keuzes maken. De keuze voor de ondernemer van het jaar was toen al via sms gemaakt en werd aan het eind van de avond bekend gemaakt door Joost Frijlink, de winnaar van vorig jaar.

Sponsors

Partners