Verkiezingsavond

LET OP:
De verkiezingsavond van 17 juni is volgeboekt: inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Aanmeldingen die vrijdag 14 juni na 12.00 uur binnen komen, kunnen we helaas niet meer in behandeling nemen.


Op maandagavond 17 juni is de verkiezingsavond het slotstuk van Betuwe Onderneemt Beter in de Theaterkerk in Bemmel. Ruben Bringsken van Baltussen Konservenfabriek, Hans Geveling van Albert Heijn Huissen en Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren maken kans op de titel 'Ondernemer van het Jaar 2019'. Dat belooft een spannende eindstrijd te worden op 17 juni!

Rabo Talent Award 
Ook de Rabo Talent Award ontbreekt niet. Genomineerd zijn: Tom van Dalen van Van Dalen Infra en Milieu, Ted en Max van Onna van Perfect View en Rajini Schoonhoven van Matdesign. Deze jonge talenten vallen op door hun rol binnen bedrijven die al langer bestaan en dragen zo nadrukkelijk bij aan de toekomst van deze bedrijven.

Ben je er 17 juni bij? Dan heb je een stem in beide verkiezingen!

Verkiezingsavond: mis het niet
In onze ondernemende regio is het fijn werken én wonen. Daarom toveren we de Theaterkerk in Bemmel op 17 juni om tot een groene, parkachtige oase.  Waar we vanaf 18.00 uur netwerken in festivalsfeer onder het genot van een hapje, drankje én verrassende muzikale omlijsting. Een ontspannen opmaat naar een spannende verkiezingsavond dus.

Multitalent Kasper van Kooten leidt ons door de avond en wisselt de verkiezingsmomenten af met sketches en muzikale intermezzo’s, samen met zijn band. Een avond om niet te missen!

De verkiezingsavond duurt van 18.00 uur tot ongeveer 23.00 uur (inclusief walking dinner en netwerkborrel).

LET OP:
De verkiezingsavond van 17 juni is volgeboekt: inschrijven is niet meer mogelijk. Aanmeldingen die vrijdag 14 juni na 12.00 uur binnen komen, kunnen we helaas niet meer in behandeling nemen.


Sponsors

Partners