26 maart De Betuwe Draait Door

Betuwe Onderneemt Beter vindt dit jaar niet op één, maar op twee momenten plaats. We trappen af op dinsdagavond 26 maart met ‘De Betuwe Draait Door’, onder leiding van journalist Roelof Hemmen. Hij ontvangt in Theater de Kik in Elst spraakmakende gasten uit onze regio en legt hen prikkelende stellingen voor. Natuurlijk mag u als publiek meepraten: reken dus op een interactieve avond met volop ruimte om te netwerken.

Aan het eind van de avond maken we ook de kandidaat-genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar bekend. Mis het dus niet!

U kunt zich voor dit evenement aanmelden via de button onderaan deze pagina.


Over Roelof Hemmen

Roelof Hemmen was anchorman van het RTL Nieuws en presenteert nu BNR´s Big Five. Hij begon zijn carrière als politieverslaggever bij de ‘Haagsche Courant’, werkte voor de Telegraaf en vond daarna zijn stek bij RTL Nieuws, als parlementair en algemeen verslaggever en de laatste jaren als presentator. Roelof is geen voorleesmachine, maar een journalist in hart en nieren. Met zijn kennis van de economie en zijn interesse in ondernemers, maakt Roelof er graag samen met u een boeiende avond van!

Programma
Het programma voor 'De Betuwe Draait Door' ziet er als volgt uit:

18.00 uur Ontvangst met koffie, thee en lichte maaltijd
19.00 uur De Betuwe Draait Door o.l.v. Roelof Hemmen
20.45 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde

We heten u vanaf 18.00 uur van harte welkom in Theater de Kik, Dorpsstraat 39 in Elst. U kunt parkeren op het naastgelegen 'Land van Tap'.

Aanmelden
Ondernemers uit Lingewaard en Overbetuwe kunnen zich via onderstaande knop aanmelden voor 'De Betuwe Draait Door' op 26 maart. Voor leden van VERON en OCO is deelname gratis: overige geïnteresseerden betalen voor een entreekaart voor 'De Betuwe Draait Door' 25 euro excl. BTW.

Let wel: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.


Sponsors

Partners