Agenda

Allereerst hopen we dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn. Sinds 12 maart beheerst de uitbraak van het coronavirus ons dagelijks leven en is dit ook voor veel ondernemers een pittige tijd. Ook voor Betuwe Onderneemt Beter ziet de wereld er anders uit dan ruim een maand geleden. In goed overleg met de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe, onze hoofdsponsor Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe en de ondernemersverenigingen VERON en OCO hebben wij besloten ons programma voor dit jaar in zijn geheel door te schuiven naar 2021. Enerzijds omdat we nu nog niet kunnen overzien of een verkiezingsavond in oktober een reële optie is. Anderzijds omdat we de kandidaat-genomineerden in deze periode niet het podium kunnen geven dat zij verdienen. Bovendien kunnen we ons voorstellen dat ondernemers nu andere prioriteiten hebben.

Neemt natuurlijk niet weg dat wij hopen dat er in het najaar weer een moment komt waarop we samen kunnen komen. Misschien kijken we er dan wel meer naar uit dan ooit. We gaan na de zomer met Rabobank, de gemeentes en de ondernemersverenigingen in gesprek over wat passend is.

Heb je vragen of suggesties die je ons mee wil geven? Laat het ons dan weten! In het najaar informeren we jullie over de nieuwe planning. 

Tot die tijd, blijf gezond.


Projectteam Betuwe Onderneemt Beter
Donny, Ingrid, Herwin, Fabian, Etienne, Barbara, Lidy en Miranda


Deze events schuiven we door naar 2021: 

  • Netwerkontbijt: Net als vorig jaar organiseren we voor de 'Vrienden van BOB' een ontbijt. Naast dat we hen als eerste al wat inside information geven over de events van 2020 is het voor de vrienden een mooi netwerkmoment.
  • Netwerkavond voor ondernemend Lingewaard en Overbetuwe: Een ondernemersavond waarbij we, net als vorig jaar, in ieder geval de kandidaat genomineerden, bekend gemaakt zullen worden. De rest van het programma is zoals altijd een verrassing....
  • Dé verkiezingsavond. Een unieke avond waarop de 'Ondernemer van het Jaar' en 'Rabo Talent Award' bekend worden gemaakt. Traditiegetrouw heeft ook het publiek een stem. Een avond om niet te missen.

 In het najaar informeren we jullie over de nieuwe planning.

Hoofdsponsor

Sponsors

Partners

Vrienden van BOB

TWEETS OVER BETUWE ONDERNEEMT BETER